Van Mossel Citroën Airco check

Zodat u koel de weg op kan.

Airco

Airco check

€ 29,-

Airco Check

De airconditioning in uw auto biedt optimaal comfort voor ieder seizoen. Een airco levert namelijk niet alleen verkoeling in de zomer, maar verhoogt ’s winters ook de rijveiligheid. Wanneer het buiten koud en vochtig is, voorkomt de airconditioning dat de autoruiten snel beslaan en zo uw zicht beperken.

De airco in uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Door vervuiling en condens neemt de koelcapaciteit af en ontstaat schimmelvorming. Het gevolg: onprettige geurtjes en irritaties aan ogen of luchtwegen. Daarom bieden wij de Citroën Airco Service. Met vier verschillende controles houden wij de airconditioning van uw auto in topconditie:

Airco check

Een uitgebreide controle van de werking van alle belangrijke onderdelen van uw airconditioning. Hierbij kijken we of de installatie goed functioneert en of eventueel onderhoud nodig is. Wij adviseren u om deze airco controle jaarlijks te laten uitvoeren.

Airco reiniging

Voorkom onprettige geurtjes en laat de airconditioning van uw auto regelmatig schoonmaken. Bij deze reinigingsbeurt maken we de airco kanalen en airco verdamper grondig schoon. Zo worden alle veroorzakers van nare geurtjes, zoals stof en vuil, verwijderd.

Airco check en vullen

Mocht uit de controle blijken dat de airconditioning van uw auto onvoldoende werkt door te weinig ‘koudemiddel’ in de installatie, dan wordt deze, na overleg, opnieuw gevuld.

Airco check, reinigen en vullen

Bij deze service worden er een uitgebreide controle uitgevoerd, maken wij uw airco schoon en vullen wij het ‘koudemiddel’ bij.

Voor vragen of voor het maken van een afspraak, kunt u hier contact met ons opnemen.

Airco check

€ 29,-

Werkplaats afspraak

Airco reinigen

€ 39,-

Werkplaats afspraak

Airco check + vullen

€ 109,50

Werkplaats afspraak

Airco check, vullen + reinigen

€ 149,-

Werkplaats afspraak
Van Mossel Automotive Groep sinds 1949

Onze vestiging: