Van Mossel Citroën ruitenservice

Laat ‘m niet barsten.

APK

Ruitenservice

Bij van Mossel CitroënGRATIS*

Ruitenservice

De voorruit van uw auto is een essentieel onderdeel voor uw veiligheid. Achter het stuur mag niets uw zicht belemmeren. Het is dan ook verstandig om ruitschade zo snel mogelijk te laten verhelpen. Een scheur of een barst met uitlopers in uw voorruit kan bij de APK immers een reden zijn om uw auto af te keuren. Laat ons daarom voor de APK uw ruit beoordelen om zo een eventuele herkeuring te voorkomen. Van Mossel Citroën laat u niet barsten!!

Ruitschade

Ruitschade zorgt voor verminderd zicht en dient daarom direct verholpen te worden. Maar er is nog een reden om in geval van ruitschade niet langer door te rijden dan strikt noodzakelijk. Uw voorruit en achterruit (plus eventuele dakruit) maken deel uit van de carrosserie en dragen bij aan de passieve veiligheid van uw Citroën. Dus: ruitschade? Neem geen risico maar neem contact op met Van Mossel Citroën!

Ruitreparatie
 
Ruitreparatie

Sterretje in uw voorruit

Ook voor een sterretje in uw voorruit geldt: hoe sneller u actie onderneemt hoe beter het is. Een klein sterretje kan meestal nog gerepareerd worden. Daarmee voorkomt u dat een grotere barst of scheur ontstaat en uiteindelijk de hele ruit moet worden vervangen.

Van Mossel Automotive Groep sinds 1949

Onze vestiging: